11 Şubat 2013 Pazartesi

SOUTHAMPTON BOAT SHOW 2011


H.Çiçeksever — 20 Eylül 2011
SOUTHAMPTON BOAT SHOW 2011..H.Çiçeksever’den
 
Bugun , hiç bilmediğim diyarlarda yeni tanıştığım çok tatlı bir İngiliz aileye konuk oluyorum. İlginç bir sürpriz olarak  Boath Show Fuarını Titanic gemisinin hareket ettiği limanda gezme şansını yakalıyorum. Hayat gerçekten  tesadüflerle  dolu bir yürüyüş.

Londra Uluslararası Boat Show , Southampton Boat Show tarafından düzenlenen bir tekne ve yelken sporları için en ünlü sergi.Sinop Karakum”da tanistigimiz dostlarimiz Johanna ve Russell”in davetlisi olarak surpriz bir gun yasadik. Wimledondan trenle iki satlik bir yolculukla Southampton”a geldim, beni arabalariyla almaya geldiler. Bizde kapali fuar alaninda yapilan Boat Show burada limanda dogal ortamda cesitli gosterilerle yapiliyor ve cok eglenceli geciyor. Serginin favori konugu Sunseeker Charters”e ait olan 1,200 sterlinlik yatti. G.Armani tarafindan dizayn edilmis olan yati hayranlikla gezdik.


Johanna”nin bahcesinde kendi yetirstirdikleri domates, elma ve beyaz uzumun tadi harikaydi..
Evlerinde…Turkiye gezilerini video olarak ogrencilerine gostermek uzere harika hazirlamislardi.Bakis acilari, izlenimleri, yorumlari son derece humanist cok hos bir aile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder