18 Mart 2015 Çarşamba

ÇANAKKALE 100 YAŞINDA

             “Ölmeden mezara girenlerin refahını yaşıyoruz bu ülkede!!!
            Allah daha nice 100 yıllar nasip etsin, ruhları şad olsun!

Çanakkale Şehitlerimizin 100. Yıldönümünde günün anlamına uygun çalışmaları olan Collection Clup arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.Her zaman tekrarladığım birşey vardır; Çağın dili SANAT, Öğretmeni Sanatçı olacaktır.Klüp üyelerimizden değerli sanatçı dostumuz Ediz Hun’un bu anlamlı gündeki mesajı şöyle;

YARIN 18 MART !
 TÜRK ULUSUNUN EN BÜYÜK VE MÜSTESNA GÜNÜDÜR.

Sevgili  DOSTLARIM,

Çanakkale Zaferinin 100'üncü Yıldönümünde, bu anlamlı Zafer Gününde; Kutsal Vatan Topraklarını canlarını hiçe sayarak kahramanca müdafaa ederek şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.
Kahramanlık Abidesi olan Aziz Şehidlerimiz hissettmelidirler ki, kanlarıyla sulayıp zafere götürdükleri bu kutsal vatan toprakları, ilelebet Türk Ulusu ve Gençliği tarafından muhafaza edilecektir.
Başkomutan Musrafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına, Türk Ordusunun Kahraman Askerlerine, Cepheye durmaksızın Silah ve Cephane taşıyan Kadınlarımıza  ve bütün Türk Ulusuna en içten ve samimi duygularımla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
Ediz HUN

"18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yılı münasebetiyle Harp Objeleri Koleksiyon Sergisini açtım.Bakırköy Belediyesi,değerli insan Hilmi Nakipoğlu ve üniversite hocam Sunay Akın beni bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.Bu sergi Mustafa Kemal'e, silah arkadaşlarına ve evlat yitiren tüm annelere adanmıştır..." Yavuz BALKAN.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder